2019 belooft veel mooie dingen maar het mooiste is toch wel het 49ste internationale Oktopus toernooi! Wereldbekend in regio zuid-oost Nederland, gaan wij ook dit jaar weer een fantastisch toernooi maken en dan doen we niets liever dan met jou!

De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend en we hopen jullie team snel voorbij zien te komen!

Programma

Het programma is vergelijkbaar met voorgaande jaren dus als je hier vaker bent geweest weet je wat je te wachten staat!

Vrijdag 24 mei : aankomst teams en vertrek naar kroegentocht in het stadscentrum van Eindhoven (Stratumseind).

Zaterdag 25 mei : aankomst teams, (kater)ontbijt, wedstrijden, lunch, wedstrijden, avondeten en het grote toernooifeest!

Zondag 26 mei : (kater)ontbijt, wedstrijden, lunch, wedstrijden, finales en prijsuitreiking.

Overnachten is mogelijk op beide vrijdag- en zaterdagnacht in de sporthallen of op de prachtige camping (op de campus, naast de sporthal).

Beachhandbal toernooi

Strand en zonneschijn is wat we allemaal graag zien en daarom hebben wij ook dit jaar weer een Beachhandbal toernooi! Wel geven wij er dit jaar een andere twist. Het wordt namelijk een Beach-vrienden-toernooi! Oftewel, iedereen van her en der is welkom om mee te doen aan deze fantastische sport! Hiermee proberen we de sfeer rond het beachtoernooi lekker relaxed te maken en het te zien als de hotspot voor sport en plezier!

Wil je zaal en beach doen?

Geen probleem! Wij vinden het juist leuk als je zo veel mogelijk mee wilt pakken. Let alleen wel op dat je genoeg mankracht hebt om een hele dag te handballen!

Kosten

En wat mag al dat moois kosten?

Voor slechts € 30,- mag jij meegenieten met dit historische evenement! Hierbij zit inbegrepen:

  • Maaltijden
  • Kroegentocht*
  • Overnachting

Het Beachtoernooi is al beschikbaar voor € 25,- !

En om het nog mooier te maken introduceren wij ook dit jaar de vroegboekkorting. Schrijf je in voor 1 april en bespaar € 5,- p.p!

Inschrijven

De inschrijvingen zijn geopend dus scroll lekker terug naar boven en druk op “DIRECT INSCHRIJVEN”! Je wilt niet de laatste van de roedel zijn en die mooie vroegboekkorting mislopen! En zoals altijd is het ook dit jaar VOL = VOL!

Hier nog wat linkjes voor de inschrijvingen:

Heren

Dames

Beach

Schrijf je snel in want vol = vol!!

Voor vragen mag je ons altijd mailen op: Oktopustoernooi@outlook.com.

Vroegboekkorting eindigt op 1 april.

Inschrijvingen sluiten op 10 mei.

Borg

Net als vorig jaar wordt er van iedereen verwacht 20 euro borg te betalen die wordt terug gegeven aan het einde van het toernooi, mits de slaapplek van je team schoon wordt achtergelaten. Dit om te voorkomen dat er een beestenboel wordt achtergelaten.

Ooo-wa-ooo-aaooaaooaa-ooo!

Hopelijk zijn jullie Tarzan-kreten en liaan slinger skills allemaal on point want deze ga je hard nodig hebben op 24, 25 en 26 mei!

Het 49ste Oktopus toernooi is niet zomaar wild dit jaar maar jungle-wild. “Wildere plekken in Nederland, Europa misschien zelfs, ga je niet snel vinden!” Aldus Freek Vonk.

Zoals de meeste van jullie misschien al doorhadden is het thema dit jaar: Jungle: Survival of the Littest! Deze wilde omgeving vraagt om wilde plannen, wilde verhalen en wilde feestjes. Ontdekt Eindhoven en haar schoonheden als een wereldreiziger óf jaag alle alle prooien neer als één van de vele wilde beesten!

Wij zien jullie met veel liefde allemaal op 24 mei namens de toernooicommissie,

Evelien, Pepijn, Judie, Mauro, Martijn, Jana, Joris en Tessa

*Voor minderjarige in de teams gelden aparte regels betreft de kroegentocht. Graag horen wij hier vooraf van via de mail. Oktopustoernooi@outlook.com