Uitslagen Seizoensopening

geplaatst in: Competitie | 1

Heren 2 geeft de tegenstander handballesJA ZEKER! Wat een begin van het seizoen. Alle punten blijven in Eindhoven! De heren 1 begonnen met een overwinning van 39-26 tegen Achilles ’95, de dames volgden vervolgens het voorbeeld door met 22-15 te winnen van HVW en als afsluiting van de avond wist het heren 2 team ook hun wedstrijd winnend af te sluiten tegen HVW met 33-19!
Alle spelers, speelsters en trainers gefeliciteerd met de overwinning, en het publiek bedankt voor jullie steun!

De seizoensopening zullen we vanavond doorzetten in café Santé, dus misschien wel tot daar!

  1. En zoals bekend was onze seizoensopening een avond om nooit meer te vergeten! Althans, voor de meesten. Komende speelronde hopen wij op een herhaling en kunnen we 6 punten mee naar Eindhoven nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.