Uitslagen 23 en 24 januari

geplaatst in: Geen categorie | 0

Dit weekend begon met een thuiswedstrijd van de heren 1 op zaterdag. Tegenstander was PSV, de ploeg waarvan ze nog eerder dit seizoen verloren hadden. De mannen hadden dus verwacht dat het een zware en moeilijk wedstrijd zou zijn, en niks was minder waar. Na zowel een rode kaart aan de kant van PSV als van Oktopus en een achterstand van 20-22 4 minuten voor tijd, weten de heren 1 van Oktopus hun hoofd koel te houden in de slotfase van de wedstrijd. En weten zij zich te revancheren door uit eindelijk met 25-23 PSV in de stadsderby te verslaan.

Op zondagochtend hadden ook de mannen van heren 2 de kans om zich te revancheren voor hun verliespartij eerder dit seizoen tegen Swift Helmond. Daar werd op het SSC nog van verloren met 2 doelpunten verschil. Maar vandaag werd er met duidelijke cijfers van Swift gewonnen. Na een ruststand van 12-17, weten zij hun tegenstander van 21-30 te verslaan.

En een paar uur later begon ook de wedstrijd voor onze dames. Zij mochten in Deurne de strijd aangaan met het tweede team van de Sprint. Na een flinke off-day, verliezen zij helaas hun wedstrijd met 17-14 (ruststand 11-6). Gelukkig weet hun naaste belager (Internos/United Breda), ook niet te winnen van hun tegenstander. Onze dames blijven dus koploper van hun competitie, met 2 punten voorsprong op de nummer 2, en 3 punten op de nummer 3.

Volgend weekend zullen alle teams weer op zaterdagavond thuis spelen op het Studenten Sportcentrum! De dames en heren 1 beginnen beiden hun wedstrijd om 19.00 en de heren 2 speelt aansluitend om 20.15 tegen Niobe. Met name de laatste wedstrijd belooft een spannende pot te worden, dan mogen heren 2 als nummer twee van de competitie proberen om de koploper hun eerste nederlaag van het seizoen toe te brengen.

19.00: Oktopus HS1 – Achiles ’95 HS1 zaal 2
19.00: Oktopus DS1 – Aristos DS1 zaal 3
20.15: Oktopus HS2 – Niobe HS1 zaal 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.