Uitslagen 6 maart

geplaatst in: Competitie | 0

Deze zondag stond in het teken van ‘Auswärtsspiele’, zoals onze Oosterburen het zeggen. De heren 1 mochten aftrappen met een wedstrijd in Beek en Donk tegen het laag geklasseerde Bedo. Waar de vorige twee ontmoetingen duidelijk gewonnen werd door onze heren (41-22 en 37-17), wachtte ook afgelopen zondag een makkelijke ontmoeting, toch? De uiteindelijke uitslag doet anders vermoeden, maar ook dit was een makkelijke wedstrijd. De enigen met wie Oktopus het moeilijk was, was hun eigen concentratie. Al met al werden de kansen wel afgemaakt en wisten de heren ook deze ontmoeting te winnen, dit keer met een ‘magere’ voorsprong: 38-26.

Op weg naar het kampioenschap, moeten de dames nog een paar hobbeltjes nemen om deze veilig te stellen. Behalve Internos, is ook Apollo een naaste belager. Drie keer raden tegen wie de dames moesten spelen, juist, Apollo. Het als 3e geklasseerde team mocht het in eigen huis opnemen tegen onze dames. Oktopus wist echter wat er op het spel stond en wist en veel passie en strijd deze wedstrijd al snel naar zich toe te trekken. Voor Apollo was er geen eer meer te behalen en deze drempel naar het kampioenschap is succesvol genomen. De dames winnen uiteindelijk met 31-17.

Als laatste mochten de heren opdraven in Den Bosch. Of ja, voor gister weer even Oeteldonk, aangezien carnaval moest worden ingehaald na de afgelaste optocht. Met een nieuwe speler in de gelederen en een paar ervaren krachten hoopten de nummer 2 hun naaste belager Blauw Wit (nummer 3) op afstand te houden. Met maar weinig opbouwers moest er door de coach veel gepuzzeld worden, maar dit mocht helaas niet baten. Ondanks een hele spannende eerste helft, wist Blauw Wit de eerst geringe voorsprong niet meer uit handen te geven. Gaande de tweede helft werd de voorsprong almaar groter en verloor Oktopus met 25-38.

Komende zaterdag (12 maart) spelen alle teams weer een thuiswedstrijd. Iedereen is natuurlijk welkom om de teams aan te moedigen. De dames kunnen dit weekend al kampioen worden. Daarvoor moet er gewonnen worden van M.H.V. (4e), moet Internos verliezen en mag Apollo maximaal gelijkspelen. We gaan er maar van uit dat als de dames de komende twee wedstrijden winnen, ze sowieso kampioen zijn!

Programma zaterdag 12 maart:
19.00: Dames 1 – M.H.V. ’81 DS2 (SSC, zaal 3)
19.00: Heren 1 – Jupiter ’75 HS1 (SSC, zaal 2)
20.20: Heren 2 – BSAC HS3 (SSC, zaal 2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.