Dames kampioen!

geplaatst in: Geen categorie | 0

Oktopus_champ
Wat een spanning! Zondag 14:25u in Gemert, de tribunes zaten vol publiek en spandoeken en zo begonnen de dames aan de kampioenswedstrijd! Ze hadden er zin in en er heerste een gezonde spanning. Het startsignaal klonk. Na een slordige vijf minuten was de stand niet al te best. De dames hadden bijna evenveel goals gescoord als tegengoals geïncasseerd. Na tien minuten begon het op echt handballen te lijken. Er werden prachtige inlopen, korte wissels, lange wissels, breaks, kaatsballen en ‘hoekdingen’ gelopen. Penalty’s werden gescoord en vanuit iedere positie waren veel kansen. Alleen de dekking stond niet als een muur zoals gewoonlijk. Wel stonden de keepers gedurende de wedstrijd goed. De dames gingen ervoor en liepen uiteindelijk mooi uit naar een 14-22 tussenstand. Echter liep de tegenstander ook hard en de dames waren soms echt te laat. ‘Sneller en eerder’ de woorden die in de rust besproken zouden worden. De dames kwamen vol goede moed en zin het veld weer op. Er werd op de goede momenten afgespeeld, minder gevaarlijke ballen gegooid en er was minder balverlies. Het snelle spel was terug, breaks werden gelopen en de dames zagen elkaar vrij staan. Het was super om de dames als één team te zien samenspelen.

Alleen op een of andere manier, toen de 30ste goal was bereikt, duurde het bijna een kleine 7 minuten tot de stand veranderde, maar dat maakte allang niks meer uit! De uitslag: KAMPIOENEN met een eindstand van 25-33! Eindelijk, na een seizoen vol hard werken en met grootste inspannen mocht dan eindelijk het dak eraf! De (kinder)champagne werd ontkurkt en vloeide al rijkelijk door de kleedkamer. Het feest werd benadrukt door de vele vreugdeklanken en zang- en danskunsten!

Namens alle dames BEDANKT voor het support en Bas voor het coachen!

Van de 20 wedstrijden zijn tot nu toe 18 gewonnen. Een prachtig doelsaldo van 131 (503 voor en 372 tegen) is de huidige stand. Er zijn spelers naar het buitenland vertrokken, er zijn blessuregevallen ontstaan, maar er zijn in de loop van het seizoen ook nieuwe speelsters erbij gekomen. Iedereen heeft met dezelfde inzet en energie voor het team gestreden en we zijn dan ook trots op alle dames die het hele seizoen door geknald hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.