Uitslagen 16 en 17 januari

geplaatst in: Geen categorie | 0

Alle teams van E.S.Z.V. Oktopus blijven boven in hun competitie meedoen. Op zaterdagavond hadden de dames en heren 2 hun thuiswedstrijden op het Studenten Sportcentrum. De dames moesten tegen PSV, het team waar zij hun enige wedstrijd in deze competitie van verloren hebben eerder dit seizoen. Die nederlaag blijft de enige nederlaag tot zo ver, aangezien ze zaterdag hun revanche genomen hebben. Na een ruststand van 13-8 stuurden ze PSV naar huis met een 26-20 einduitslag. De voorsprong op de nummer twee (Internos) blijft twee punten.

De heren 2 moesten zo ongeveer tegelijk spelen als de dames, en ook zij moesten tegen een tegenstander waarvan ze eerder dit seizoen verloren hadden. En net zoals de dames hebben zij zich kunnen revancheren. Met een duidelijke einduitslag van 29-20 tegen Lido, weten zij zich op de tweede plaats te handhaven. Helaas voor de heren blijft nummer een Niobe vooralsnog zonder puntverlies.

Tot slot was het op zondagochtend de beurt aan de heren 1. Zij moesten al op een vroeg tijdstip (10.40u) beginnen met de wedstrijd tegen Swift Helmond. De mannen waren het eerste kwartier duidelijk nog niet wakker tegen de hekkensluiter van hun competitie. Swift nam namelijk een voorsprong van 10-2. Uiteindelijk wisten de heren zich toch wakker te schudden en vochten ze zich terug naar een 10-11 voorsprong in de rust. Het laatste kwartier van de 1e helft wist Oktopus dus 9x achter elkaar te scoren, zonder ook maar één tegendoelpunt te incasseren.
In de tweede helft weten de heren hun voorsprong verder uit te breiden. Via een 14-23 tussenstand, eindigt de wedstrijd in een 23-34 eindstand. Achterstand op de koploper slinkt naar 3 punten, waar Oktopus 1 wedstrijd minder gespeeld.

Volgende week staan er wederom 3 wedstrijden op het programma. De heren 1 kan zich opmaken voor de derby tegen PSV, thuis in het SSC op zaterdagavond. De heren 2 mogen zondagochtend naar Helmond, om ook tegen Swift te spelen. En de dames mogen op de zondagmiddag naar Deurne rijden om de strijd aan te gaan tegen De Sprint.

Zaterdag 23 januari:
E.S.Z.V. Oktopus HS1 – PSV Handbal HS2: 19.20u, SSC (zaal 2)

Zondag 24 januari:
Swift Helmond HS3 – E.S.Z.V. Oktopus HS2: 10.40u, VEKA Hal (Helmond)
De Sprint DS2 – E.S.Z.V. Oktopus DS1: 12.45u, De Peelhorst (Deurne)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.